Timpul cu familia
3 participan?i
Zoper :: Relatii :: Familie si Prieteni :: Familie
Pagina 1 din 1
Timpul cu familia
Ce faci deobicei cand stai cu familia?Cand pleci cu ei esti obligat sa mergi sau tu ii obligi pe ei sa te ia cu ei?
_______________________________________________________________________________________________
In cazul meu eu ii oblig pe ai mei sa ma ia cu ei.Nu sunt plictisitor, adica de fapt sunt dar ce-mi pasa?Daca nu vor sa iasa sa se plimbe acolo unde mergem ma duc singura.Ete floshc..da ce cred ei ca e cum vor ei?
_______________________________________________________________________________________________
In cazul meu eu ii oblig pe ai mei sa ma ia cu ei.Nu sunt plictisitor, adica de fapt sunt dar ce-mi pasa?Daca nu vor sa iasa sa se plimbe acolo unde mergem ma duc singura.Ete floshc..da ce cred ei ca e cum vor ei?
Re: Timpul cu familia
Eu in familia mea sunt aia de sacrificiu..daca mama are chef sa merga la Mall:-L"Hai Ralu cu mine""si sta cate 2 ore ca sa isi ia o pereche de incaltari..Dar depinde unde mergem ...uneori e misto^.^
lucy_neko_chan- Incepe sa-i placa
- Numarul mesajelor : 67
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 14/08/2008
Re: Timpul cu familia
nu prea petrec mult timp cu familia ,
uneori ne intalnim 1 data pe luna ....chiar si mai rar , nu mai locuiesc cu ei ,
uneori ne intalnim 1 data pe luna ....chiar si mai rar , nu mai locuiesc cu ei ,
Zoper :: Relatii :: Familie si Prieteni :: Familie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|