Frati/Surori
4 participan?i
Zoper :: Relatii :: Familie si Prieteni :: Familie
Pagina 1 din 1
Frati/Surori
Aveti frati sau surori?Daca nu ati vrea sa aveti?
Cum va intelegeti cu ei?Spune-ne aici!
____________________________________________________________________________________________
Eu nu am nici frati nici surori si nici nu imi doresc..Ei bine vreau dar un frate mai mare dar cum asta nu se poate mai bine fara.Nu cred ca m-as intelge cu cnv mai mic sau de varsta mea.Pentru ca va dati seama ne-am bate pe comp,pe tv, pe reviste ca doar no sa cumpere parintii doua din fiecare lucru.
Cum va intelegeti cu ei?Spune-ne aici!
____________________________________________________________________________________________
Eu nu am nici frati nici surori si nici nu imi doresc..Ei bine vreau dar un frate mai mare dar cum asta nu se poate mai bine fara.Nu cred ca m-as intelge cu cnv mai mic sau de varsta mea.Pentru ca va dati seama ne-am bate pe comp,pe tv, pe reviste ca doar no sa cumpere parintii doua din fiecare lucru.
Re: Frati/Surori
Nu am.Si nici nu vreau vreun frate sau vreo sora mai mica....poate mai mare...dar asta nu se poate...deci nu am frati sau surori si nici nu vreau
magic~music- Numarul mesajelor : 37
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 13/08/2008
Eu nu am nici frate nici sora si sincer nici nu vreau..eu vreau un caine:X:Xbaiat pe care sa il cheme Sasuke logic...
lucy_neko_chan- Incepe sa-i placa
- Numarul mesajelor : 67
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 14/08/2008
fetelor , acum nu vreti , dar ganditi-va ca la un moment dat printii nu vor mai fi ...un frate sau o sora ar fi de folos in momente dificile ,
eu am un frate mai mic (22ani)
si o sora(20ani)
eu am un frate mai mic (22ani)
si o sora(20ani)
Zoper :: Relatii :: Familie si Prieteni :: Familie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|