Zoper
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Massuri Funny

In jos

Massuri Funny Empty Massuri Funny

Mesaj  Cristinush Mier Aug 13, 2008 8:31 pm

M`am gandit sa deschid acest subiect unde sa postam massuri amuzante primite pe yahoo messenger, sa mai radem putzin smile.gif. Nu conteaza cat de vechi sunt, dar sa fie mortale:>
Pun eu primu, unu aici
Despre un "virus"

"Buna! Sunt un virus romanesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt in stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog sa fii dragut si sa stergi un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat..."

A si inca unul
"Din ciclul trimite la 10 persoane in 5 minute va prezentam: "De necrezut dar adevarat!!!! scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6+F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul apoi stinge-l de tot, arunca monitorul peste fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse shi joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!... P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita !!!!!!!!"
Cristinush
Cristinush
Admin
Admin

feminin
Numarul mesajelor : 217
Varsta : 29
Respectarea regulilor :
Massuri Funny Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Massuri Funny Right_bar_bleue

Data de inscriere : 06/08/2008

https://zoper.forumgratuit.ro

Sus In jos