Narutoo funny
5 participan?i
Zoper :: Anti plictiseala :: Fun
Pagina 1 din 1
Narutoo funny
Aici o sa va pun cateva replici dintr-o parodie cu Naruto:
"Sasuke, posacul ninja al intunericului si al regretelor, a intrat intr-una din depresiile lui, asezandu-se, intr-o pozitie emo (Sasuke: nu sunt emo!) pe una din treptele scarii rulante.
- Sasuke-kun! il striga Sakura.
- Ce vrei? Nu vezi ca incerc sa par cool?"
"
Intre timp, Naruto circula printre rafturile cu mancare, negasind nimic pe placul lui. Se opreste la raftul cu detergenti Rex, vazand o punga cu o vulpe pe ea.. "Hmmm, cred ca asta e mancare facuta special pt mine!"..."
" Ce faci? il intreba Sakura.
- Eeee, taci ma femeie! Nu vezi ca am degetele ocupate cu numaratu'? Asa...unde ramasesem? Aaa, da, deci 1, 4, 5, 9...2?
- L-ai omis pe 3, care reprezinta nota ta la mate! O.o
- Eeee, da' asa m-o invatat mama mea!
- Si cine e mama ta?
- Eeee, TU!
*a telenovelic scene* - Hi! Tu! Tu esti fiul meu cel pierdut de la nastere, Neji Ricardo Diego de los Armandos Muertos de Hyuuga Byakugan!"
=))))
"Sasuke, posacul ninja al intunericului si al regretelor, a intrat intr-una din depresiile lui, asezandu-se, intr-o pozitie emo (Sasuke: nu sunt emo!) pe una din treptele scarii rulante.
- Sasuke-kun! il striga Sakura.
- Ce vrei? Nu vezi ca incerc sa par cool?"
"
Intre timp, Naruto circula printre rafturile cu mancare, negasind nimic pe placul lui. Se opreste la raftul cu detergenti Rex, vazand o punga cu o vulpe pe ea.. "Hmmm, cred ca asta e mancare facuta special pt mine!"..."
" Ce faci? il intreba Sakura.
- Eeee, taci ma femeie! Nu vezi ca am degetele ocupate cu numaratu'? Asa...unde ramasesem? Aaa, da, deci 1, 4, 5, 9...2?
- L-ai omis pe 3, care reprezinta nota ta la mate! O.o
- Eeee, da' asa m-o invatat mama mea!
- Si cine e mama ta?
- Eeee, TU!
*a telenovelic scene* - Hi! Tu! Tu esti fiul meu cel pierdut de la nastere, Neji Ricardo Diego de los Armandos Muertos de Hyuuga Byakugan!"
=))))
lucy_neko_chan- Incepe sa-i placa
- Numarul mesajelor : 67
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 14/08/2008
Re: Narutoo funny
a fost amuzant...dar a fost odata si in anime...cand Kakashi i-a intrebat ce hoby-uri au si chesti deastea
si cica Sasuke...nuu am nici un hobby...nu-mi place mai nimic....nu e chair amuzant dar eu am ras mult
si cica Sasuke...nuu am nici un hobby...nu-mi place mai nimic....nu e chair amuzant dar eu am ras mult
X-treme- Incepe sa-i placa
- Numarul mesajelor : 51
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 13/08/2008
pfffffffffffff..........mortala faza!
magic~music- Numarul mesajelor : 37
Respectarea regulilor :
am vazut si eu episodul chiar daca nu ma prea uit
o faza tare a fost atunci cand s-a indragostit[nu mai shtiu cum in cheama ]de sakura:>:>si ii trimitea pupici sh ea se ferea am ras o groazaaa
o faza tare a fost atunci cand s-a indragostit[nu mai shtiu cum in cheama ]de sakura:>:>si ii trimitea pupici sh ea se ferea am ras o groazaaa
greeny09- Incepe sa-i placa
- Numarul mesajelor : 59
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 26/09/2008
Rock lee il chema....a fost tare faza aia....
X-treme- Incepe sa-i placa
- Numarul mesajelor : 51
Respectarea regulilor :
asa rock lee:)
greeny09- Incepe sa-i placa
- Numarul mesajelor : 59
Respectarea regulilor :
Data de inscriere : 26/09/2008
Zoper :: Anti plictiseala :: Fun
Pagina 1 din 1